Rurki z kremem budyniowym
Marcinek - regionalne ciasto z Hajnówki
Malinowa chmurka
Keks z bakaliami i polewą z czekolady
Pasztet Hubertusa z dziczyzny i galaretką żurawinową | 0,5 kg
Pasztet drobiowy z pistacjami i morelą | 0,5 kg
Pasztet wiejski wieprzowy ze śliwką | 0,5 kg
Sałatka jarzynowa | 0,5 kg
Sos tatarski | 250 ml
Sos podgrzybkowy | 250 ml
Sos winegret do sałatki | 250 ml
Sos chrzanowo-żurawinowy | 250 ml
Kwas chlebowy
Sałatka z ogórka na ostro
Kopytka
Buraczki
Smażone dzwonki z halibuta
Policzki wołowe w sosie podgrzybkowym
Podlaska babka ziemniaczana | 1 kg
Pierogi z dziczyzną
Noga z kaczki confit w sosie porto z czarną porzeczką
Rosół z bażanta z domowym makaronem
Krem z białych warzyw