Karkowina wędzona po staropolsku | 0,9 kg
Kaczka faszerowana mięsem wieprzowym z żurawiną 1/2 szt.
Kabanosy z jeleniem wędzone | 350 g
Kabanosy cielęce z indykiem | 350 g
Jaja po szkocku w otulinie z mięsa
Jaja faszerowane w migdałach
Gratin ziemniaczane
Gołąbek z kaszą gryczaną, pieczarkami i sosem paprykowym
Galaretka z nóżek wieprzowych z mięsem z golonki 0,5 kg
Galaretka z łososiem i warzywami 0,5 kg
Galantyna z kurczaka z musem drobiowym i szpinakiem | 0,5 kg
Galantyna z kaczki z musem drobiowym i żurawiną | 0,5 kg
Filet z indyka z szałwią i szynką parmeńską w sosie z białeg...
Chrzan tarty z ćwikłą | 250 ml
Chleb Lipcowy wieloziarnisty | 0,7 kg
Buraczki
Blok z białą czekoladą i bakaliami
Bigos z dziczyzny z łopatką z jelenia
Batat pieczony z warzywami, serem feta i orzechami nerkowca
Barszcz biały gotowany na wędzonym szpondrze wołowym z parzo...
Babka wielkanocna piaskowa z lukrem
Babeczka cytrynowa z lukrem do święconki
Arancini ryżowe z grzybami