Arancini ryżowe z grzybami
Batat pieczony z warzywami, serem feta i orzechami nerkowca
Buraczki
Chleb Lipcowy wieloziarnisty | 0,7 kg
Chrzan tarty z ćwikłą | 250 ml
Gratin ziemniaczane
Kluseczki śląskie
Kopytka
Krokiet śniadaniowy ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i se...
Kwas chlebowy
Pesto szpinakowe z pistacjami | 250 ml
Podlaska babka ziemniaczana | 1 kg
Sałatka z ogórka na ostro
Sos chrzanowo-śmietanowy | 250 ml
Sos chrzanowo-żurawinowy | 250 ml
Sos jogurtowy z kolendrą | 250 ml
Sos podgrzybkowy | 250 ml
Sos tatarski | 250 ml
Sos winegret do sałatki | 250 ml
Surówka z kapusty w zalewie octowej | 350 g
Ziemniak pieczony faszerowany twarogiem i boczniakiem