Dzięki starannej recepturze i odpowiedniemu czasowi pieczenia, nasz keks zachowuje równowagę między wilgotnością wewnątrz a chrupkością na zewnątrz. Każdy kęs to połączenie miękkiego wnętrza z delikatnie chrupiącą powierzchnią.
Delikatna polewa z białej czekolady: Keks jest uzupełniony delikatną polewą z białej czekolady, która dodaje mu słodyczy i kremowej tekstury. To doskonały kontrast dla intensywności bakalii, tworzący harmonię smaków.
Podanie z pomysłem: Podawaj kawałki keksu na eleganckim talerzu, udekorowane świeżymi owocami, orzechami czy listkami mięty. Keks z bakaliami z pewnością stanie się gwiazdą stołu.
Skład:
Masło, cukier puder, cukier waniliowy, jaja, mąka pszenna, proszek do pieczenia, bakalie: figa, ananas, daktyl, rodzynki, morela niesiarkowana.
Gramatura:
Sztuka - 0,6 kg