Barszcz czerwony
Batat pieczony z warzywami i parmezanem
Buraczki z tymiankiem i żurawiną
Chleb Lipcowy żytnio - pszenny | 0,7 kg
Dorsz w chrupiącej orzechowej kruszonce z sosem berneńskim
Drożdżowy ślimaczek pieczarkowy do barszczu
Filet z indyka z szałwią i szynką parmeńską w sosie z białeg...
Galaretka z łososiem i warzywami 0,5 kg
Gołąbek z kaszą gryczaną, grzybami leśnymi z sosem z pieczon...
Gratin ziemniaczane
Jeleń w sosie własnym konserwa
Kabanosy z jeleniem wędzone | 350 g
Kaczka faszerowana mięsem wieprzowym z żurawiną 1/2 szt.
Karkowina suszona z czosnkiem niedźwiedzim | 0,4 kg
Karp pieczony w całości faszerowany warzywami
Karp w galarecie
Keks z bakaliami i polewą z lukru
Kiełbasa z jeleniem wędzona | 350 g
Kluseczki śląskie
Kompot z suszu
Kopytka
Krem z białych warzyw
Krem z grzybów leśnych
Krokiet z kapustą i pieczarkami