Sałatka Wielkanocna z kurczakiem, jajkiem przepiórczym i sos...
Zestaw pasztetów | z dziczyzny, drobiowy, z cukinii
Pieczona rolada z boczku z ziołami | 0,5 kg
Staropolska rolada z cielęciny | 0,5 kg
Pasztet z cukinii z pestkami słonecznika
Torcik wielkanocny marchewkowy z kremem twarożkowym i orzech...
Tarta wielkanocna z konfiturą porzeczkową i polewą z białej ...
Sernik nowojorski
Pesto szpinakowe z pistacjami | 250 ml
Sos jogurtowy z kolendrą | 250 ml
Sos chrzanowo-śmietanowy | 250 ml
Surówka z kapusty w zalewie octowej | 350 g
Karkowina wędzona po staropolsku | 0,9 kg
Kabanosy cielęce z indykiem | 350 g
Schab wieprzowy suszony w ziołach | 0,4 kg
Kiełbasa jałowcowa wieprzowa | 350 g
Krokiet śniadaniowy ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i se...
Barszcz biały gotowany na wędzonym szpondrze wołowym z parzo...
Galantyna z kurczaka z musem drobiowym i szpinakiem | 0,5 kg
Śledź w sosie tatarskim | 0,5 kg
Śledź macerowany w oleju z żurawiną i podgrzybkiem | 0,5 kg
Kaczka faszerowana mięsem wieprzowym z żurawiną 1/2 szt.
Ziemniak pieczony faszerowany twarogiem i boczniakiem
Batat pieczony z warzywami, serem feta i orzechami nerkowca