Zrazy z jelenia z kiszonym ogórkiem i wędzoną słoniną w sosi...
Zestaw Wielkanocnych dań | dla 4-5 os.
Staropolska rolada z cielęciny | 0,5 kg
Smażone dzwonki z halibuta
Roladka z karkowiny z musem drobiowym z podgrzybkiem i sosem...
Policzki wołowe w sosie podgrzybkowym
Podlaska babka ziemniaczana | 1 kg
Pierogi ze szpinakiem
Pierogi z dziczyzną
Pieczona rolada z boczku z ziołami | 0,5 kg
Perliczka nadziewana mięsem drobiowym z pistacjami i morelą ...
Noga z perliczki z sosem z zielonego pieprzu
Noga z kaczki confit w sosie porto z czarną porzeczką
Krokiet śniadaniowy ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i se...
Kluseczki śląskie
Kiełbasa biała wp. parzona | 1 kg
Kaczka faszerowana mięsem wieprzowym z żurawiną 1/2 szt.
Gołąbek z kaszą gryczaną, pieczarkami i sosem paprykowym
Filet z indyka z szałwią i szynką parmeńską w sosie z białeg...
Bigos z dziczyzny z łopatką z jelenia
Batat pieczony z warzywami, serem feta i orzechami nerkowca