Zrazy z jelenia z kiszonym ogórkiem i wędzoną słoniną w sosie własnym

Chcesz zaserwować coś oryginalnego na świąteczny obiad? Smak dziczyzny na pewno zachwyci zaproszonych Gości. Proponujemy zawijany udziec z jelenia z dodatkiem kiszonego ogórka, który serwowany jest z  sosem myśliwskim. Jako dodatek sugerujemy kopytka lub kule z kaszy kuskus.

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Lipcowy Ogród
  • Dostępność: Jest Jest
  • 37,00 zł / porcja
  • porcja

 

Skład: 

Szynka z jelenia, cebula biała, ogórek kiszony, marchew, słonina, przyprawy.

Sos:

boczek wędzony, cebula, ogórek kiszony, demi glace, czosnek, świeże zioła.

 

Gramatura: 

Porcja dla jednej osoby - 180 g mięsa 100 g sosu

 

Zważywszy na nieregularną wielkość produktu, waga końcowa może różnić się o +/- 10%.