Sernik oreo z czekoladową polewą
Sernik pistacjowy
Śledź skandynawski w oleju w ziołach | 0,5 kg
Śledź w sosie tatarskim | 0,5 kg
Śledź w sosie z musztardy francuskiej | 0,5 kg
Smalec wieprzowy
Sos chrzanowo-śmietanowy | 250 ml
Sos chrzanowo-żurawinowy | 250 ml
Sos jogurtowy z kolendrą | 250 ml
Sos podgrzybkowy | 250 ml
Sos tatarski | 250 ml
Sos winegret do sałatki | 250 ml
Spotkanie IPH | 21.10.2024
Surówka z kapusty w zalewie octowej | 350 g
Szczupak faszerowany | 0,5 kg
Taca degustacyjna wędlin z Podlasia
VOUCHER Karta Dobrego Smaku - 150 zł
VOUCHER Karta Dobrego Smaku - 200 zł
VOUCHER Karta Dobrego Smaku - 250 zł
Zestaw pasztetów | z dziczyzny, drobiowy, z cukinii
Ziemniak pieczony faszerowany twarogiem i boczniakiem
Żurek z jajkiem i domową kiełbaską