Podlaska babka ziemniaczana | 1 kg
Pesto szpinakowe z pistacjami | 250 ml
Chleb Lipcowy wieloziarnisty | 0,7 kg
Kwas chlebowy
Batat pieczony z warzywami, serem feta i orzechami nerkowca
Surówka z kapusty w zalewie octowej | 350 g
Sos winegret do sałatki | 250 ml
Sos podgrzybkowy | 250 ml
Sos chrzanowo-żurawinowy | 250 ml
Sos tatarski | 250 ml
Chrzan tarty z ćwikłą | 250 ml
Sos chrzanowo-śmietanowy | 250 ml
Sos jogurtowy z kolendrą | 250 ml
Arancini ryżowe z grzybami
Ziemniak pieczony faszerowany twarogiem i boczniakiem
Gratin ziemniaczane
Buraczki
Kopytka
Sałatka z ogórka na ostro
Kluseczki śląskie
Krokiet śniadaniowy ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i se...