Ziemniak pieczony faszerowany twarogiem i boczniakiem
Surówka z kapusty w zalewie octowej | 350 g
Sos winegret do sałatki | 250 ml
Sos tatarski | 250 ml
Sos podgrzybkowy | 250 ml
Sos jogurtowy z kolendrą | 250 ml
Sos chrzanowo-żurawinowy | 250 ml
Sos chrzanowo-śmietanowy | 250 ml
Sałatka z ogórka na ostro
Podlaska babka ziemniaczana | 1 kg
Pesto szpinakowe z pistacjami | 250 ml
Kwas chlebowy
Krokiet śniadaniowy ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i se...
Kopytka
Kluseczki śląskie
Gratin ziemniaczane
Chrzan tarty z ćwikłą | 250 ml
Chleb Lipcowy wieloziarnisty | 0,7 kg
Buraczki
Batat pieczony z warzywami, serem feta i orzechami nerkowca
Arancini ryżowe z grzybami