Batat pieczony z warzywami, serem feta i orzechami nerkowca
Kiełbasa wieprzowa | 350 g
Filet z indyka z szałwią i szynką parmeńską w sosie z białeg...
Roladka z karkowiny z musem drobiowym z podgrzybkiem i sosem...
Noga z kaczki confit w sosie porto z czarną porzeczką
Policzki wołowe w sosie podgrzybkowym
Zestaw do Wielkanocnej święconki
Chleb Lipcowy wieloziarnisty | 0,7 kg
Noga z perliczki z sosem z zielonego pieprzu
Śledź macerowany w oleju z żurawiną i podgrzybkiem | 0,5 kg
Schab wieprzowy suszony w ziołach | 0,4 kg
Sałatka jarzynowa | 0,5 kg
Zrazy z jelenia z kiszonym ogórkiem i wędzoną słoniną w sosi...
Pasztet jajeczny wegetariański | 0,5 kg
Śledź w sosie tatarskim | 0,5 kg
Kiełbasa jałowcowa wieprzowa | 350 g
Pasztet z cukinii z pestkami słonecznika
Rosół z bażanta z domowym makaronem
Schab nadziewany śliwką | 0,5 kg
Pesto szpinakowe z pistacjami | 250 ml
Pasztet wiejski wieprzowy ze śliwką | 0,5 kg
Pasztet drobiowy z pistacjami i morelą | 0,5 kg
Galantyna z kurczaka z musem drobiowym i szpinakiem | 0,5 kg
Klops wieprzowy z jajkiem