Kiełbasa biała wp. parzona | 1 kg
Kiełbasa jałowcowa wieprzowa | 350 g
Kiełbasa wieprzowa | 350 g
Kiełbasa z jeleniem wędzona | 350 g
Klops wieprzowy z jajkiem
Kluseczki śląskie
Kopytka
Krem z białych warzyw
Krokiet śniadaniowy ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i se...
Kwas chlebowy
Łosoś marynowany gravlax w burakach
Malinowa chmurka
Marcinek - regionalne ciasto z Hajnówki
Mini sękacz podlaski
Noga z kaczki confit w sosie porto z czarną porzeczką
Noga z perliczki z sosem z zielonego pieprzu
Pasztet drobiowy z pistacjami i morelą | 0,5 kg
Pasztet Hubertusa z dziczyzny i galaretką żurawinową | 0,5 kg
Pasztet jajeczny wegetariański | 0,5 kg
Pasztet wiejski wieprzowy ze śliwką | 0,5 kg
Pasztet z cukinii z pestkami słonecznika
Pasztet z królika zapiekany w boczku | 0,5 kg
Perliczka nadziewana mięsem drobiowym z pistacjami i morelą ...
Pesto szpinakowe z pistacjami | 250 ml